You are here: Home Rreth nesh

FAQE INTERNETI

FAQE INTERNETI & SHERBIME IT & CEL: 0673969781

Rreth nesh


Qëllimi ynë  primar është Projektimi dhe ndërtimi i faqeve të internetit.


Përvoja jonë në programim bazohet në gjuhët bashkëkohore të programimit: Html, Php, Css, Javascript, Ajax, Flash, MySQL

Stafi ynë ka përvojë të konsiderueshme në google advertising dhe Search Engine Optimisation në (CMS)  open source si Joomla,

WORDPRESS , Drupal, etj.

Përse të zgjidhni Faqe Webi për biznesin tuaj? 

  • Sepse ne kemi Çmimet all-inclusive  

  • Ofrojmë për ju  faqe webi  me cilësi të lartë teknologjike si dhe perfeksionim të atyre ekzistuese.
  • Realizimi i faqeve të internetit për bizneset, faqe statike ose dinamike, grafike tërheqëse në bazë të aktivitetit tuaj, duke respektuar kriteret e përdorimit dhe të hapjes së faqeve.
  • Krijimi i faqeve të thjeshta, me pak faqe per te arritur në portal me përmasa të mëdha. 
  • Pozicionim në motorrët e kërkimit (google, yahoo ...) duke studiuar fjalët kyce më të përshtatshme e më të kërkuara.

Me respekt për nevojat tuaja ju ofrojmë :

Cilësi të lartë , Çmime të arsyeshme , Shpejtësi dhe Informim të menjëhershëm.

  

Lajme

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!CEL 355666180764Certificate of Quality

cert

Sondazh

Si i vleresoni sherbimet tona.
 

Kontakt

  • Web Solutions  Shqiperi  Tirana Rr : Elbasnit prane Ambasades Amerikane
  • Web:www.faqewebi.trip-hostels.com
  • Mail:faqeinternet@gmail.com
  • Sherbimi suporti  24/7
  • Mob :355666180764