You are here: Home

FAQE INTERNETI

FAQE INTERNETI & SHERBIME IT & CEL: 0673969781

OFERTE

E-mail Print PDF
  • DOMAIN+
  • HOSTIM(1vit)+
  • NDERTIM FAQESH+
  • MIREMBAJTJE=
  • 150-280 EURO

Kjo eshte paketa baze. Qellimi i saj eshte tu vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka te shpejte dhe me pak shpenzime. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit i cili eshte mjaft i nevojshem nese faqja do administrohet nga ju.

Last Updated ( Sunday, 10 June 2012 19:41 )  

Lajme

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!CEL 355666180764Certificate of Quality

cert

Sondazh

Si i vleresoni sherbimet tona.
 

Kontakt

  • Web Solutions  Shqiperi  Tirana Rr : Elbasnit prane Ambasades Amerikane
  • Web:www.faqewebi.trip-hostels.com
  • Mail:faqeinternet@gmail.com
  • Sherbimi suporti  24/7
  • Mob :355666180764