You are here: Home Kontakt

FAQE INTERNETI

FAQE INTERNETI & SHERBIME IT & CEL: 0673969781

Kontakt

E-mail

WEB SOLUTIONS 

Adresa: Rr "Elbasnit" prane Ambasades Amerikane

Web: www.faqewebi.trip-hostels.com

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Faqe Interneti bashkpunon me ju per te sjelle me te miren e Teknologjise se Informacionit dhe Web-it per biznese dhe individe. 
MOS HEZITO KONTAKTO TANI ! 
TEL: 355666180764

 

Lajme

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!CEL 355666180764Certificate of Quality

cert

Sondazh

Si i vleresoni sherbimet tona.
 

Kontakt

  • Web Solutions  Shqiperi  Tirana Rr : Elbasnit prane Ambasades Amerikane
  • Web:www.faqewebi.trip-hostels.com
  • Mail:faqeinternet@gmail.com
  • Sherbimi suporti  24/7
  • Mob :355666180764