You are here: Home Rreth nesh Sherbime

FAQE INTERNETI

FAQE INTERNETI & SHERBIME IT & CEL: 0673969781

Sherbime

Kjo eshte paketa baze. Qellimi i saj eshte t'u vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka te shpejte dhe me pak  shpenzime. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit i cili eshte mjaft i nevojshem nese faqja do administrohet nga ju. 

 1. Regjistrimin e 1 domain (.com, .org, .net, .al etj)
 2. Krijim i modelit sipas deshires se klientit
 3. Websit Dinamik i bazuar ne CMS (Content Managment System)
 4. Sistem i thjeshte per t'u perdorur dhe per t'u axhornuar
 5. 5 - 10 Faqe Webi
 6. Web Space: 5 GB (Rreth 100.000 Foto)
 7. Trafik: unlimited
 8. Menu me shume nivele
 9. 5 Adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 10. Faqe multimediale me foto, video
 11. Forme kontakti (Mund te dergosh e-mail direkt nga Site)
 12. XHTML, CSS, Javascript, Flash         

Faqe Interneti Profesionale Faqet e para    Diploma      Prezantimi

Kjo eshte Paketa Profesionale. Qellimi i saj eshte t'u vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka shume profesionale. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit, faqen e portofolit te klienteve dhe multi language per klientet anembane globit. Ne sherbimin tone do te gjeni asistence dhe profesionalitetin qe po kerkoni. Ne nuk e braktisim asnjehere klientin. 

 1. Regjistrimin e 1 domain (.com, .org, .net, .al etj)
 2. Krijim i modelit sipas deshires se klientit
 3. Website Dinamik i bazuar ne CMS (Content Managment System)
 4. Sistem i thjeshte per t'u perdorur dhe per t'u axhornuar
 5. 10 Faqe Webi dhe mundesi per shtim te nje numri te pafundem faqesh nga vete porositesi
 6. Web Space: 20 GB (Rreth 400.000 Foto)
 7. Trafik: unlimited
 8. Menu me shume nivele
 9. Unlimited adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 10. Faqe multimediale me foto, video
 11. Galeri fotosh/ Portfolio
 12. Search Engine Friendly (E optimizuar per rezultate te mira ne motoret e kerkimit)
 13. Statistika dhe mundesi monitorimi
 14. Forme kontakti (Mund te dergosh e-mail direkt nga Site)
 15. Mundësi për të pasur përdorues të regjistruar me të drejta të veçanta
 16. Faqe interneti me shume gjuhe
 17. MYSQL, PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash

Faqe Interneti Dinamike

Kjo eshte Paketa Dinamike. Qellimi i saj eshte t'u vije ne ndihme klienteve te cilet duan dicka shume dinamike. Kjo pakete perfshin panelin e administrimit i cili eshte mjaft i nevojshem per administrimin.

 1. Regjistrimin e 1 domain (.com, .org, .net, .al etj)
 2. Krijim i modelit sipas deshires se klientit
 3. Website Dinamik i bazuar ne CMS (Content Managment System)
 4. Sistem i thjeshte per tu perdorur dhe per tu axhornuar
 5. 10 Faqe Webi dhe mundesi per shtim te nje numri te pafundem faqesh nga vete porositesi
 6. Web Space: 10 GB (Rreth 200.000 Foto)
 7. Trafik: unlimited
 8. Menu me shume nivele
 9. 10 Adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 10. Faqe multimediale me foto, video
 11. Statistika dhe mundesi monitorimi
 12. Forme kontakti (Mund te dergosh e-mail direkt nga Site)
 13. PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash

Mirembajtje dhe suport teknik

 1. Ngarkim ne Host
 2. Konfigurim Hosti & Domaini
 3. Mirembajtje e Faqes se Internetit
 4. Trajnim mbi perdorimin e CMS-se (per perditesimin e artikujve nga vete porositesi)
 5. Suport teknik ne rast problemesh
 6. Update 1 here ne muaj


 

Lajme

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!CEL 355666180764Certificate of Quality

cert

Sondazh

Si i vleresoni sherbimet tona.
 

Kontakt

 • Web Solutions  Shqiperi  Tirana Rr : Elbasnit prane Ambasades Amerikane
 • Web:www.faqewebi.trip-hostels.com
 • Mail:faqeinternet@gmail.com
 • Sherbimi suporti  24/7
 • Mob :355666180764