You are here: Home Trajnime

FAQE INTERNETI

FAQE INTERNETI & SHERBIME IT & CEL: 0673969781Trajnim mbi CMS: JOOMLA, WORDPRESS, DRUPAL si dhe mbi Programim Webi
 
Kohëzgjatja e trajnimit: 1 muaj

Trajnim mbi CMS: JOOMLA, WORDPRESS, DRUPAL si dhe mbi Programim Webi ku perfshihen : HTML, JAVASCRIPT, PHP

Ky kurs ju njeh me mjetet dhe teknikat për ndërtimin e aplikimeve web në platformën php&mysql. Kjo është një platformë me kod burimi të hapur prandaj aplikacionet e ndërtuara në këtë platformë nuk kanë kosto për licenca të software. Kjo eshte dhe nje nga arsyet qe sitet e ndertuara ne PHP&Mysql kane  kosto të ulët për hostimin. Kursi fillon me mjetet e programimit ne klient,html dhe javascript dhe vazhdon më tej me PHP dhe MySQL. Kursi eshte i bazuar në shembuj konkretë dhe në fund të leksioneve ka ushtrime që do të shërbenin për përforcimin e njohurive të marra gjatë leksionit. Eshte ndertuar një faqe interneti  për të dhënë zgjidhjet e disa ushtrimeve si edhe për informacione shtesë ndihmëse si udhëzime për instalimin e platformës apo teknika dhe truke në ndërtimin e aplikimeve.

Kohëzgjatja e trajnimit: 1 muaj
Numri i seancave: 8-12
Shpeshtësia: 2-3 seanca/ javë
Kohëzgjatja e çdo seance: 1 orë
Vendndodhja: Tiranë
Gjuha e folur: Shqip
Gjuha e shkruar dhe e lexuar: Shqip & anglisht
Mjetet didaktike: Çdo pjesmarrës duhet të jetë i pajisur me laptop
Audienca e synuar e trajnimit: Nxenes te shkollave te mesme, studente dhe cdo individ qe deshiron te mesoje se si ndertohet nje faqe webi.
Dokumenti i lëshuar: Certifikatë trajnimi
Çmimi:  100-150 Euro
 

Lajme

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!CEL 355666180764Certificate of Quality

cert

Sondazh

Si i vleresoni sherbimet tona.
 

Kontakt

  • Web Solutions  Shqiperi  Tirana Rr : Elbasnit prane Ambasades Amerikane
  • Web:www.faqewebi.trip-hostels.com
  • Mail:faqeinternet@gmail.com
  • Sherbimi suporti  24/7
  • Mob :355666180764