You are here: Home Faqe falas

FAQE INTERNETI

FAQE INTERNETI & SHERBIME IT & CEL: 0673969781

Faqe interneti falas

E-mail Print PDF

Ne ofrojmë ndërtimin e  faqes së internetit falas, vetëm me nje pagesë te vogel te vjetore .

Kjo pagesë bëhet për për vendin (hostimin) që ajo faqe do zërë ne internet dhe për blerjen e prapashtesës (domain) .com. Bëhet fjale për shifrën 80 euro/vjetore.
Pamja e faqes  përshtatet nga ne, sipas llojit të biznesit që posedon klienti ynë.
Emri i faqes suaj do jetë p.sh.: www.emri.com

Nëse dëshironi që të krijoni një faqe me .al p.sh.: www.emri-i-biznesit-tuaj.al, kjo do t'ju kushtoje 30 euro më teper .
Pra menyra më e mirë dhe më e lirë ështe .com
Nga ju na nevojiten:
Foto rreth biznesit tuaj, pema e menuse ( p.sh.: Kreu – Kush jemi – Shërbimet – Klientët – Kontakt), shkrime rreth biznesit  sipas pemës së menu-së
Pas dorzimit të materialit për faqen, do na duhet 1 ditë për rregjistrim të domain dhe rreth 10 ditë per te dorëzuar tek Ju faqen e përfunduar.

Nëse ju intereson kjo paketë ju lutem  dergoni nje email formularin:

 

Lajme

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!CEL 355666180764Certificate of Quality

cert

Sondazh

Si i vleresoni sherbimet tona.
 

Kontakt

  • Web Solutions  Shqiperi  Tirana Rr : Elbasnit prane Ambasades Amerikane
  • Web:www.faqewebi.trip-hostels.com
  • Mail:faqeinternet@gmail.com
  • Sherbimi suporti  24/7
  • Mob :355666180764