You are here: Home Faqe falas Faqe interneti dinamike

FAQE INTERNETI

FAQE INTERNETI & SHERBIME IT & CEL: 0673969781

Faqe interneti dinamike

E-mail Print PDF

Ofrojme ndertim faqesh interneti

Faqe Webi ofron ndertimin e faqes dinamike duke filluar 150 euro
Ljoji i projektit : Dinamike
Gjuhe: 2 (Shqip-Anglisht)
Fotografi ne faqe: Pa limit
Video : Po
Kategori per produktet: Po
Nenkategori: Po
Forme kontakti: Po

Informacione per ne
Shqiperi
Tirane
Rruga e Elbasanit perballe Ambasades Amerikane

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Web: www.faqewebi.trip-hostels.com

LEXONI PER ME TEPER…
Faqja dinamike është një mjet për komunikim të drejtpërdrejtë me klientët dhe kolegët tuaj, nëse prodhimet ose shërbimet e tuaja janë të shumta dhe ju duhet ti ndryshoni ato shpesh , atëherë faqja dinamike është zgjidhja më e mirë për ju.
Në këtë rast mund të ndërroni përmbajtjen në faqen tuaj te internetit sa here qe te keni deshire.
Cfarë me tepër ofron nje faqe dinamike?

Pafundësi faqesh të brëndëshme, kategori dhe nënkategori sipas fushave.

Vendosje reklamash, Banner, Logo etj.
Vendosja e një sontazhi.
Formë kontakti.
Motorr kërkimi në faqen tuaj ( kërkim të menjëherëshëm të shërbimeve tuaja)
Menaxhim të shpejtë dhe të lehtë të faqes tuaj.
Etiketimi i fjalëve kyce në mënyrë që të paraqitet sa me parë në motorët e kërkimit.
Promovimi i duhur i faqes tuaj te internetit në motorët e kërkimit (Search Engine Optimization) mund të ndihmojë në rritjen e shitjeve të produkteve / shërbimeve tuaja.
Faqewebi posidon përvojën e duhur të identifikojë standardet që duhet të ketë “faqja juaj dhe ndihmoje për t’u bërë miqësor për motorët e kërkimit.

Celular: 0695306758

Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Web: www.faqewebi.trip-hostels.com

 

Lajme

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!CEL 355666180764Certificate of Quality

cert

Sondazh

Si i vleresoni sherbimet tona.
 

Kontakt

  • Web Solutions  Shqiperi  Tirana Rr : Elbasnit prane Ambasades Amerikane
  • Web:www.faqewebi.trip-hostels.com
  • Mail:faqeinternet@gmail.com
  • Sherbimi suporti  24/7
  • Mob :355666180764